sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Viikonlopun aarteita

Joulutohinaa alkaa olla ilmassa, ja sen kunniaksi saimme jopa hieman lunta maahan. Myyjäisiä on joka nurkalla ja itsekin vietimme tämän viikonlopun pikkujouluja kaupungissa, ja siksi kolmen päivän päivitykset kerralla!

Perjantain aihe oli LELU / PELI:

Mariannen paketista tuli komea juna, joka tällaiseen junaperheeseen sopiikin mainiosti! Täytyy vain äidin varoa, ettei nuoriso vie tätä omiin leikkeihinsä.... Kiitokset Marianne!Minulla itselläni on työn alla ennustajan huone, ja niinpä Leenan pakettiin menikin tällainen hieman erikoisempi peli, elikkä Ouija-lauta. Tilasin tiedoston, jossa oli näitä laudan kuvia. Leikkasin sopivan palan 1mm vanerista  ja liimasin kuvan  vanerille mattaliimalakalla ja lakkasin vielä kertaalleen.


13.12. aiheena oli JALKA:

Katjan paketista tuli tällaiset ihanuudet - nerokas korko muuten! Kesä tuli heti mieleen, kiitos Katja!Minä laitoin Annen pakettiin pienimmät ikinä tekemäni "läpsyttimet" - yritin mennä 1:16 kokoon. Niiden kaveriksi tuollainen jalkahoitopaketti ;-DSunnuntain 14. päivän aihe oli OLOHUONE:

Ja katsokaas nyt - voi hyvänen aika.... Johannalta tulleessa paketissa oli tällainen pikkiriikkinen (pakko olla 1:144) kalusto - tämä menee Huvilan nukkekotipajaan! On todella hieno setti -  kiitokset Johanna!

Minä taas yritin virittyä 50-60-lukulaiseen tunnelmaan ja kun noilla korunosilla on kiva näperrellä, niin Leena R. sai minulta kaksi kynttilänjalkaa itse tehtyine kynttilöineen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti