keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Uutta harrastusta pukkaa....

Nimittäin huvilan väelle! Tämän päivän aiheena oli VESI. Sinänsä täydellinen tähän edelleen vesisateiseen säähänkin... Mutta täytyy sanoa, että tämänaamuinen paketti oli kyllä sellainen, ettei minun mielikuvitukseni edes yltänyt näin pitkälle, vaikka sitä yleensä riittääkin yli oman tarpeen... Katsokaapa mitä Leena R:n paketista paljastui:


Aivan hillitön ;-D siis vesijuoksuvyö!!!! Ja tietty Eviania kanssa. Siis nukkemaailman väki on todella trendeissä mukana. Kiitos Leena R. hauskan yllättävästä lahjasta!

Aikaisempina vuosina olen tehnyt erityyppisiä akvaarioita lahjaksi tämäntyyppisen teemaan ja niinpä sellainen  tuntui jotenkin "käytetyltä" aiheelta - vaikkakin niitä on todella hauska tehdä. Päädyin siis   perinteisemmälle linjalle ja innokkaana minipuutarhurina pohdin, että jotenkin haluaisin yhdistellä kukkia ja vettä. Tässä tulos Johannan pakettiin.
Astiana tässä toimii ruukku, jonka "vanhensin " kerhotapaamisessa, jossa kokeiltiin mm. ruostutusaineita ja patinointia. Laitoin siihen "veden" Scenic Waterista ja askartelin The Miniature Gardenin ihanasta lummekitistä pienet lumpeet koristamaan ruukkua. Kiva, monivaiheinen projekti tehdä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti