maanantai 22. joulukuuta 2014

Kolmen suora - ja joulu lähestyy!

Muutama päivä on vierähtänyt kuumeisissa jouluvalmisteluissa ja jopa Huvilan olen ehtinyt siivoamaan - voi olla että tämän 1:1 elämän kustannuksella, mutta ei sillä väliä... Joulukoristelut vielä puuttuvat Huvilasta, mutta olen ajatellut huomenna nautiskella siitä puuhasta. ja osa näistä ihanista kalenterilahjoista tietysti päätyy sinne!

Lauantain 20. päivän aiheena oli KORKEALLA. Irma oli laittanut pakettiin taatun taidokkaaseen tapaansa tehdyn seinäkellon. Se on kuin tehty Pikku Pariisin seinään! Kiitos Irma!Minä ajatukseni olivat eritavoin korkealla, nimittäin väkertelin Marjan pakettiin korkokengät.


Kiilakorkopohjan tein Fimosta, pohjallinen on kovetettua kangasta ja nauha1mm ohutta. Näitä täytyy tehdä kesäksi lisää - oli sen verran hauskaa!


Sunnuntain aihe oli PUU. Että taasen tuli hauska lahja - ja täysin yllättävä! Kuva nyt ei tee oikeutta, mutta Marja oli tehnyt tällaisen uskomattoman hienon riippumaton. Heti meikäläinen miettimään, että olisiko kesäiseen dioraamaan vaiko mahdollisesti ullakolle lehtienlukupaikaksi. Hmmm... Kiitos Marja!

Minulla oli taas mielessä Irman Peppi-projekti ja tein tällaisen aarre-arkun. Arkun ostin puuvalmiina ja hioin ja maalasin sen. Kansi on liitutaulumaalia ja testailin siihien liitutaulukynää -  kaikkea sitä löytyy nykyään askartelukaupasta. Sisällä on tietysti kultarahoja ja aarrekartta ;-D22. päivän aiheena oli NAUHA. Mariannelta sain kauniin olkikassin - nyt tarttisi päättää, että laittaisinko sen Pikku Pariisin kenkä- ja laukkuputiikkiin vaikos Huvilaan - se kyllä sopisi sinne hirmuisen hyvin. Kiitos Marianne!Minä laitoin Leenan pakettiin myöskin olkinauha-askarteluja, elikkä olkihatun. Itsetehty ja koristeena hieman erilaista nauhaa. Kesä tästäkin tulee mieleen... Ja tänään kun on vuoden lyhin päivä näin valoisuuden kannalta, niin huomennahan voi jo sanoa, että valoa kohden mennään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti