torstai 4. joulukuuta 2014

Oooon matkalla taas....

Tämän  ( aurinkoisen! ) päivän aiheena oli MATKA. Itse kun ajelen päivittäin toistasataa kilometriä työmatkaa, niin aihehan oli täydellinen. En tiedä tuosta työmatka-ajelemistako johtuu vai mistä, mutta vapaa-aikaa on ihana viettää kotosalla. Silloin ehtii tehdä näitä minejäkin ;-D


 Mutta nyt saa olla vapaasti kateellinen! Sain Johannalta tällaisen ihanuuden - Huvilan väki voi lähteä / olla tulossa Lontoon Kensingtonin miniatyyrimarkkinoilta - vai mitä? Husbandkin totesi; ONPA hieno.... Kiitos Johanna!
Itse tiesin heti, minkä tekemistä yrittäisin - nimittäin Marian kirjasta matkaradiota. Tältä näytti keittiönpöytä, kun rupesin syksyllä näitä fimotöitä harjoittelemaan...
Ja tällainen lopputulos sitten sujahti Leena R:lle pakettiin. Materiaaleina siis punaista ja valkoista fimoa, nahkanauhaa, päällystettyä rautalankaa, helmi ja muutama metallineula. Ja maalia ja lakkaa.
"Kaiuttimen" kohta on tehty napilla painamalla. Kaikenkaikkiaan antoisaa askartelua, joka alensi kynnystä yritellä fimotöitäkin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti