maanantai 1. joulukuuta 2014

On joulukalenterin aika....

Marraskuu hurahti viimeistellen näitä kalenterivaihtolahjoja ja myöskin tehden jouluruokia  fimosta. Näistä kuvia lähiaikoina - mutta tänään on aika keskittyä Joulukalenteriin!Tässä ne ovat - 25 pakettia, jotka lähtivät tämän vuoden viimeisessä kerhotapaamisessa saajilleen. Meillä aikuisilla voi olla siis myös Joulupäivänä avattava luukku (=aikuisbonus). Tänäkin vuonna Johanna oli keksinyt hauskoja - ja osittain hieman miettimistä vaatineita aiheita luukkuihin.Meidän korhossammehan pyrimme tekemään lahjat edes sinnepäin, millaista tyyliä kukin harrastaa, mikä luonnollisesti lisää vaatimuskerrointa...
 Minä nappasin Prismasta paketillisen pusseja pakkaamista varten katsomatta pussin kokoa - ja kuten kuvasta näkyy - lahjojen kokoon nähden ovat kyllä ylimitoitettuja.... Onneksi olen töissä laboratoriossa, jonka roskiksesta löytyy hyviä pakkausmateriaaleja, esim. käytettyjä lasikoteloita, jotta tavarat päätyisivät ehjinä saajilleen.


Joulukuun 1. päivä - aihe JOULUTein Irmalle leivinlaudan (tosi ohutta vaneria ja kahvitikkuja), johon fimosta vähän piparitaikinaa kaulittavaksi ja pikkuriikkisellä muotilla vähän pipareitakin. Jauhopussin tein paperitulosteesta ja kaulin on kaupasta ostettu. Ja perunajauhoa koristeeksi. Yritin kovettaa pussin sisällön, mutta voi olla, että Irmalla on ollut vähän enemmän jauhoja pöydällä tänään pakettia avatessaan ;-D
Kuva ei nyt tee oikeutta, mutta minä sain Marjalta itsetehtyjä kynttilöitä ja hienoja kynttilänjalkoja kokonaisen paketillisen - kiitos!

ILOISTA JOULUNODOTUSTA,YSTÄVÄT!
4 kommenttia:

 1. Kiitos, Kati, niin taidolla tehty ihana leivontasetti :) Jauhotkin pysyivät hyvin paketissaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä - tuota lahjaa oli tosi kiva tehdä! Tuli heti mieleen mitä kaikkeä muutakin voisi leivinlauta-asetelmaan tehdä... Ensi vuonna, heh!

   Poista
 2. Jännittävää pakettien availua sinne! Minä en tänävuonna pakettivaihtoon pystynyt mukaan lähtemään, mutta on mukavaa seurailla muiden pakettien sisällön paljastumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän päivitellä blogia nyt mahdollisimman ahkerasti - onpa kiva jos tästä muillekin kuin minulle iloa!

   Poista