torstai 25. joulukuuta 2014

Hyvää Joulua rakkaat lukijat!

On joulupäivä, kun tätä kirjoitan. Aurinko paistaa valkoisille hangille ja pakkasta on reippaat 13 astetta. Saimme siis kuin saimmekin valkean joulun - ihanaa!!!

On vähän haikeaa kirjoittaa viimeistä kertaa (vuoteen...) tämänaiheista päivitystä. Tänä vuonna minusta tuntuu, että kaikki saamani paketit ovat suoraan tarpeeseen tulleita ja lahjaideat ovat olleet aivan mahtavia. Itse ajattelin lahjoja pakatessani, että nyt menivät tähän asti parhaimmat pakettini jakoon - mutta ensi vuonna täytyy pistää sitten vielä paremmaksi ;-D Tätäkin ajatellen Joulupukki varmaan toi minulle eilen nipun miniatyyrilehtiä....


Jouluaaton aihe oli YLLÄTYS. Ja mikä ihana yllätys paketista tulikaan... Johanna oli tehnyt aivan mielettömän upean maton, joka väreiltään on kuin tehty Huvilan ruokasaliin. Nämä tällaiset ovat sellaisia käsityöhelmiä, että sanattomaksi vetää. Kiitos Johanna!!!

Minä yritin tehdä taas jotain retrohenkistä  Leena R:n pakettiin. Tein Miniature Gardenin  kitistä hyasintin kukkia ja lehdet ovat jotain oikeaa englantilaista kuivattua kasvia, jotka vielä maalasin vaaleamman vihreäksi. Ja sitten sai istuttaa koko komeuden pieneen ruskeaan maljaan.


Koska me olemme aikuisia, niin kalenterimme jatkui vielä tälle päivälle. Joulupäivän luukun aihe oli myöskin YLLÄTYS. Virpin paperissa oli tainnut lukea yllätyksiä, sillä katsokaapa mikä runsauden paljous ihanuuksia sieltä tuli:
Voi että ovat kauniita ja taidokkaista, eivätkö olekin! Ja juuri sellaisia, että itse en osaa tehdä. Kiitos (kiitos kiitos) Virpi!

Minä taas yritin keksiä jotain Tudor-henkistä Merjan pakettiin. Koska aikakausi on vieras, niin toivottavasti meni edes sinnepäin... Tilasin kreikkalaisesta Etsy-kaupasta tällaisia laser-leikattuja rasioita. Niiden piti tulla osina, mutta tulivatkin koottuina... Vähän vaikeutti hiomista ja maalausta, mutta ruskealla ja kullalla maalasin tämän aarrearkun. Sisällä on se aarre, elikkä korualusta, jonka sametilla lepää timantit ;-D Ja rakkauskirjeköhän siinä päällä, ken tietää...Tässä tämä sitten oli. 
Ihanaa ja  leppoisaa joulunaikaa teille kaikille!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti