sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulunviettoa Huvilassa

Joulunpyhät ovat kääntymässä lopuilleen kipakassa pakkasessa. Huomenna minäkin hyppään taas auton rattiin ja suuntaan kohti töitä, mutta fiilistellään vielä hetki jouluisia tunnelmia Huvilan joulunvieton myötä.

TERVETULOA!


Aatonaattona Huvilan työhuone oli muuttunut tonttujen pajaksi, sillä niin paljon lahjoja odotti vielä paketointia. Työhuone oli muutenkin kokenut pienen remontin joulun kunniaksi, sillä Huvilan emäntä oli halunnut vaihtaa tummat kalusteet valkoisiksi. Saapa nähdä, miten tuollainen valkoinen matto koiran kanssa toimii!


Huvilassa leivottiin pipareita toisenkin kerran vielä jouluaattona, koska edellisenä päivänä käyneet lapsenlapset söivät purkin tyhjäksi. Ja koska uusi vierailu oli jo edessä, niin eipä auttanut muuta kuin leipoa vielä uusi satsi. Eipä tuo kyllä haitannut, sillä ihana tuoksu levisi taloon...


 Joulukinkku oli paistunut perinteiseen tapaan aattoyönä - ja sitä oli nautittu jo aamiaisella. Rosolliakin tehtiin jouluillallista varten.


Talon isäntäpari vietti jouluaaton kahdestaan ja ruokasaliin olikin katettu joulupuuro kahdelle. Jälkiruuaksi ihanaa joulukakkua ja kahvia.
Kylpyhuonekin oli siivottu joulua varten - saunaahan ei Huvilasta löydy. Isäntä kyllä sunnittelee sen rakentamista pihamaalle. Ehkäpä ensi jouluksi ;-D
Joulukuusi oli saanut tänä vuonna paikan olohuoneesta. Aikaisempina vuosina sen paikka nimittäin oli ruokasalissa.  Ylellinen pieni herkkuhetki aikuiseen tapaan...


No ketäs täällä ;-D Joulupäivän aamukahvilla tässä Huvilan isäntäpari. Edellinen yö oli tainnut kulua elokuvien ja kirjojen parissa herkkuja nauttien... Aika mukavaa joulunviettoa tuolla Huvilassa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti