tiistai 9. joulukuuta 2014

Jo yhdeksäs luukku

Joulukuisena tiistaiaamuna harvemmin sitä pohtii vielä viikonloppua, mutta tänään tämäkin tuli tehtyä. Aiheena oli nimittäin LAUANTAI:Leena oli tehnyt pakettiini pikkuruisen ja aivan valloittavan retrohenkisen kaffekattauksen. Vaiko tee? Hällä väliä, tämä on hieno! Tästä tulee heti mieleen perinteinen lauantai-ilta saunanjälkeisine herkkuineen. Pitäisikö tulevassa saunamökissä olla myös kahvittelumahdollisuus - terassi, jolta järvinäkymä taikka erillinen pukuhuone.... hmmm...  Kiitokset Leena!

Minullakin ajatus oli heti herkuissa, mutta vähän  hmmm.... ei niin terveellisissä sellaisissa. Mutta eikös lauantaisin ole isommillakin "herkkupäivä" ;-DMariannen pakettiin tein tällaisen herkkuasetelman, jossa oli itsetehtyjä keksejä (kokeilin silikonimuottia) osittain itsetehtyjä juustoja ja valmiista massatangoista leikattuja palasia. Viinipullo on ostettu valmiina ja siihen lisätty etiketti. Tilasin Kreikasta laserleikattuja rasioita ja myös tällaisia varmaankin avaimenperäksi tarkoitettuja puuläpysköjä. Hiottuina täydellisiä myös tällaiseen tarkoitukseen.

Täytyy vielä kertoa, että tässä kuvauksessa käytetty moderni pöytä on Salmisen Tuijan taitavaa käsialaa. Kerrankin sain tilattua jotakin Nukkekotikirppikseltä. Ihana pöytä ja päätyy Huvilan työhuoneeseen, jossa on siis menossa remontti....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti