torstai 4. helmikuuta 2016

Vielä vilkaisuja vuoteen 2015

Vaikkakin vuosi 2016 kulkee jo kohti kevättä  ( ainakin toiveajatuksissa...) , niin haluan vielä palata viime vuoden minipuuhiini. Nehän todellakin päätyivät olemaan koon lisäksi myös minimääräisiä, sillä epäonnistuneen asunnonmyyntiyrityksen jälkeen päädyimme sitten remontoimaan 1:1 kotiamme. Ja blogin päivitystiheydestä näkee sen, että kaikki energia kyllä valui siihen.  Mutta nyt on sisällä suurin piirtein tehty se, mitä voidaan - ja nyt saa taas harrastaa!

Haluan jakaa kanssanne muutaman miniaskartelun ja -rakentelun  viime vuodelta:


Tässä kesäkuinen läksiäislahja laboratoriomme pitkäaikaiselle välinehuoltajalle eläkkeelle siirtymisen kunniaksi. Alalla olevat tunnistavat lasiastian keitinputkeksi - ja sisällähän on Katriina Alasen kitistä askarreltu orkidea.

Asunnonmyyntiprojektin ajaksi siirsin miniatyyritavarani varastoon, mutta oli pakko päästä jotakin rakentelemaan. Joten ratkaisu tähän ongelmaan oli helppo: teenpä kuistille kesäkahvilan puulaatikon päälle. Minulla oli varastossa DHE:n puutarhapohja, jonka sitten maalasin kivimaalilla ja laitoin ruohomattoa pohjalle. ja oikeaa hiekkaa kulkutielle ( tietty)...Sen lisäksi asetelmaan keräilin yhden DHE:n kasvihuoneen, erilaisia hankittuja tiskejä yms. Kesäkahvilakin jäi vähän keskeneräiseksi - kasvit ja esim. lippunauha jätkikioskin reunaan jäi tekemättä - joten luulenpa että ensi kesänä kuistille rakentuu uusi ja ehompi kesäkahvila!

Eli tässä pohja:


ja muuta tavaraa:


 Jäätelöpalloja piti tehdä itse fimosta, samalla syntyi myös sandaalien pohjia...
Myös jätskikulhoja tein korunosista - jäätelötiski jäätelöineen on tilattu Englannista  jo vuosia sitten.


Ja tällainen siitä tuli! Aika harvoin käytän nukkeja - mutta tähän täytyi saada eloa niiden avulla.

Sain syntymäpäivälahjaksi muuta vuosi sitten tällaisen ihanan vihannes / kukka myyjän pyörän ja kottarit - ja kesäkahvila sai vähän torimyyntiä!  Ja lopuksi: kesäkahvilassa vierailivat myös vähän pienemmät vieraat :-D Kiitos Jaakolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti