perjantai 19. joulukuuta 2014

Tuplailoa

Jihuu - korkkasin juuri loman alun ja joulun aluksi pienen pullollisen kuplivaa juhlajuomaa! Siis joululomanalku ja luvattu ensi viikolle pakkasta ja ehkäpä se valkoinen joulukin. Ihanaa! Ja mikä hauskinta näin minimielessä - tänään sain kaksi pakettia yllätyksekseni.

Kerhon kalenterin aiheena oli LATTIA. Leenan paketista paljastui  tällaiset hauskuudet ;-DVoin vain kuvitella, kuinka kiva tällaisia on ollut tehdä, sillä saajan yllätys on kyllä täydellinen. Hieno idea Leena, kiitokset - tällaisia ei todellakaan löydy joka nukkekodista!


No tämä päivän toinen paketti oli työpaikalta - ja yllätyssellainen! Lämpimät kiitokset Erjalle, joka oli virkannut minulle tällaisen upean torkkupeiton. Hän näytti minulle aikaisemmin viikolla muutamaa ruutua ja kysyi olisiko liinalle tarvetta. No minä totesin, että tuohan on täydellinen peiton alku - ja tällainen oli siis lopputulos. Sopii Huvilan työhuoneen sohvalle aivan täydellisesti. Eikö olekin hieno!!! 
Minulla oli taas aiheesta lattia hieman perinteisempi näkemys, sillä tiesin heti haluavani tehdä tossut. Ja kun tiedän Mariannen pitävän hörhelöitä enemmän modernista meiningistä, niin halusin tehdä tossut sinne hevihenkeen sopiviksi. Tossut ovat siis päältä ohutta  mustaa nahkaa ja nahkaa on myös pohja. Sopivan värisestä pahvista tein sitten pohjalliset. Teki mieli laittaa vielä ohutta ketjua koristeeksi, mutta päädyin kuitenkin tällaiseen pelkistetympään versioon. Toivottavasti hevimiehille kelpaa ;-D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti