maanantai 26. joulukuuta 2016

Tapaninajelulla Hotellin joulunviettoon!

Tämä vuosi on osoittautunut blogin kirjoittamiselle suorastaan turmiolliseksi. Mutta mielessä on ollut, sillä olen kuitenkin napsinut kuvia vuoden varrelta ajatellen, että kylminä talvi-iltoina on mukava ottaa kuppi kuumaa ja naputella päivitys. No - nyt ei ole kylmää ( jälleen yksi lumeton joulu takana) - mutta kuppi kuumaa on ja Hotel Chocolat:in suklaarasia käden ulottuvilla...

Tänään tapanina haluan viedä teidät joulutunnelmiin uusimpaan projektiini Putiikkihotelli Pikku Pariisiin. Idea hotellista lähti ekaluokkalaiseltamme Jaakolta. No, tuumasta toimeen ja pienempi nukkekoti varastoon ja tämä iso esille - ja pienellä lisäyksellä - kellarikerroksella.


Syksyn isona hankintana ostin LED-valot suurimpaan osaan huoneista.

Muutama iltavalaistuskuva.

Hotellin avajaisia vietettiin 5.12.2016 - luonnollisesti skoolaten kuohuviinillä ja mehulla. Tämän syksyn ministelyaikani onkin mennyt täysin tähän projektiin - eikä tämä toki vielä valmiskaan ole. Mutta haluan muutaman yleiskuvan silti jakaa, sillä on tämä ollut aika hauska projekti!

Aloitetaan ykköskerroksesta, jossa on hotellin vastaanotto. Luonnollisesti myöskin baari ja näin joulun aikaan tarjolla on myös glühweinia. Koirat ovat tervetulleita tähän hotelliin.

Alimmassa kerroksessa on aamiaishuone ja keittiö. Tällä kertaa siellä leivotaan pipareita ja hotellin keittäjättärellä on vielä jouluruokavalmistelut kesken. Joulun kunniaksi hotellissa on kunnon brunssi. Reutterin seimi on tämän joulun hankinta.

Aamiaishuoneen kuusi on lahja ystävältä Tampereen käsityömessuilta. Ihana! Aamiaishuone on muuten Pariisi-teemainen.Hotellissa on peräti neljä (heh) erityylisesti  sisustettua huonetta hotellivieraille, Tigerista löytyi hauskat liitutaulut, joista tein jouluiset ovitaulut. Huoneista löytyy (irrotettavilla seinillä) varustetut WC:t. Kylpyhuoneet ovat ylimmässä kerroksessa.Huone 1:

Art Deco-vivahteinen (taiteilija)huone suurilla ikkunoilla.


Huone 2:

Linna-aiheinen huone.


Huone 3:

Meriaiheinen perhehuone.
Huone 4:

Luontoaiheinen romanttinen huone.Yläkerrasta löytyy löytyy pyykkitilan lisäksi kaksi kylpyhuonetta vieraille. Hotellin siivojatar on vielä viimeistelemässä kylpytiloja.Sininen kylpyhuone ja Pinkki kylpyhuone:


Ai niin, kakkoskerroksessa on hotellivieraitten olohuone, jossa voi katsella televisiota, lueskella takkatulen ääressä tai vaikkapa pelata pelejä....
 ja nauttia vaikka joulukahvit.
Hyvää tapaninpäivää!


1 kommentti:

  1. No onpas komea hotelli! Ei taida vielä olla sentään trivagon sivuilla... Itsekin sain joululahjaksi mieheltä valaistuksen huusholliini, nyt on paljon kivampi puuhastella, jos vaikka teishalli vihdoin viimein valmistuisi eikä aina vain olisi tavaravarastona;) Hyvää uutta vuotta, terveisin Eila H.

    VastaaPoista