perjantai 15. elokuuta 2014

Yläkerrassa sijaitsee myös tämän talon kylpyhuone. Minulle, joka olen ehkä hieman perfektionistinen joskus, tämä sijainti ei ole optimaalinen - mutta kun eivät nuo talojen suunnittelijat tajua, että eikö ole hieman hankalaa, jos talon ainoa huussi sijaitsee kauimmassa nurkassa. Hei oikeesti! Mutta toisaalta - vaippaikä on vielä niin hyvin muistissa, että ehkäpä olen hieman herkkänahkainen...Etsin pitkään sopivan modernia suihkunurkkausta. Tämän tilasin Elf Miniaturesilta Englannista. Ilmastomme on niin kuiva britteihin verrattuna, että sain parin kuuukauden kuluttua liimata kaakelipaperit uudelleen, kun puu alla oli kuivunut...

Pesupöytä on Vilia Miniaturesilta Italiasta ja tuunasin siihen  (okei.. . Husband porasi) hanat ja altaan. Kuvan tekstiilit  ja esim .hammastahnatuubi on itsetehtyjä.

Salon Nukkekotikerhossa kokeilimme viime vuonna "vesiaiheiden" tekoa ja paljussa suihkun lattialla onkin pyykkiä liossa (Scenic Water). Kuplia sai hienosti aikaan ruiskulla. "Vesi"-juttujen tekeminen on tosi hauskaa - varsinkin porukassa. Tosin viimeksi tekemämme kahvin kyllä kaavin pois kannusta, kun sen väri oli lähinnä vihreänmusta. Kahvin kanssa ei leikitä edes minimaailmassa!
Miniatyyrien väkertämisessä yksi ehdoton suosikkini on kasvien tekeminen. Olisiko niin, että kun rakastaa tätä oikean elämänkin puutarhanhoitoa, niin se väkistenkin siirtyy tänne minimaailmaan? Sain hyvältä ystävältäni Ireneltä vuosia sitten lahjaksi tuon orkideakitin - ja siitä tuli todella kaunis! Olisikohan ollut Bonnie Lavish-kitti? Itse ostan lähinnä The Miniature Garden:in kittejä - mutta kiva kun on yksi tällainen, kun Bonnie kuulemma lopettaa näiden kittien tekemisen. Reutterin tuotteet ovat myös suosikkeja - se tarkkuus, mittakaavassa pysyminen ja työn laatu kiehtoo näissä tuotteissa - kuten tässä tuossa pyykkikorissa.Oikeanpuoleisessa kuvassa on jotakin todella hauskaa - katsokaapa pyykkikoneen päälle. Siellä on puisia pyykkipoikia! Ostin ne viime vuonna Salosen Mirkan pöydästä Vantaan Suuresta snadista.
Itse pidän etenkin noiden paperi- ja helmityöiden teosta, joten pullot ja paketit ovat näistä hyppysistä.
Pyykkikori lattialla on muistaakseni Heli S:ltä  Forssan markkinoilta. Tosi kiva idea, josta  yritin ottaa mallia viime vuoden joululahjakalenteriin. Kokeilin kovettaa vanhaa pellavakangasta Paverpolilla. Tällaisia niistä tuli:
  
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti