keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kuvia Huvilan olohuoneesta - ennen ja nytHuvilan olohuone on ollut "rakas murheenkyyni" koko tämän talon olemassaolon. Ihastuin nimittäin tuohon raitatapettiin, jonka valitsin tuon kermanvärisen sohvan vuoksi. No - en ole jotenkin saanut kunnolla kiinni tämän huoneen sisustamisesta, ja se onkin ollut osan aikaa suurena tupakeittiönä - alla muutama kuva siitä ajasta - kuvissa joulunviettoa vuodelta 2012. Mutta lehmätaulu näyttää pitävän pintansa, mikä ikinä huoneen käyttötarkoitus onkaan!


Nyt  siis taas alkuperäisessä tarkoituksessaan elikkä olohuoneena. Minun realistiseen tyyliini kuuluu tietysti se, että pitää olla kaappi ulkovaatteille ja eteispöytä - ja telkkarissa kaukosäädin ;-D Kuvanottamishetkeltä tilanne on jo muuttunut niin, että messuilta ostamani ihana vihreä matto on tullut tuon räsymaton tilalle. Huoneen kalustuksesta voisi kertoa sen verran, että se sohva ja seinähyllyt on sieltä DHE:stä ja  muut peruskalusteet varmaankin Minimaailmasta hankittuja, mutta muutamia esineitä ja tavaroita haluan esitellä tarkemmin. Moderni takka on Oksasen Johannan taidonnäyte - sinne saa jopa ledituikun avulla takkatulen loimuamaan. Television yläpuolisella hyllyllä on MitchyMooMiniaturesilta Etsystä ostetut valokuvakehykset ja Home-kyltti. Laserleikattuja - ihania, tarkkoja.... Kirjoista olen tehnyt suurimman osan Euromini´sin kitistä. Alla oleva kuva on hieman aikaisemmin tänä vuonna napattu, elikkä tässä välissäkin on pitänyt vähän tavaroita siirrellä. Koiranpeti ja koiratyyny ovat saksalaisen CW Poppetsin käsialaa ja koiranpentu Schleichin.


Kukkapylvään hankin jo vuosia sitten Salosen Mirkalta. Puukori on omaa tuotantoa edelliseltä Kansalaisopistonkurssilta, johon osallistuin. Se on tehty maalatusta maalarinteipistä punomalla ihan oikean korin tapaan. Se oli hauskaa - ja hankalaa - ja juuri sellaista, että minun on parempi yritellä tekoa  kurssilla, jossa opettaja pystyy pelastamaan katastrofille  haiskahtavan tilanteen.

Saniaisen olen tehnyt The Miniature Garden: ilta ostetusta kitistä. Sekin laserleikattu...

Eteispöydän peili on tuunattu parennellen valmista taulua, josta nappasin kuvan pois ja leikkasin peililevystä sopivan palan tilalle. Myös kassi kaapin päällä on erään kerhokertamme tuotos. Olohuoneen matto on tehty itse langasta liimaamalla pohjakankaan päälle. Valkoisen kaapin ostin Vilia Miniatures:ilta (Etsystä)  puuvalmiina ja hioin ja maalasin sen. Kaapin päällä oleva pieni postilaatikko on Pepiminiaturesilta ostettu, Etsystä sekin. Täytyy sanoa, että italialaisten ja espanjalaisten miniatyristien tuotteet ovat minun silmiini kauniita - toisiko se vuosituhansinen estetiikan arvostus siellä päin saman kauneuden myös näihin pikkuesineisiin ja niiden tekemiseen... Palapeli on Pepperiltä hankittu (MitchyMooMiniatures). Pepper on ihana - hän laittaa aina käsinkirjoitetun Google translatella käännetyn viestin paketin mukaan - ja pakkaa tavarat huolellisesti ja kauniisti. Tällaista myyjää arvostaa!Mutta jos yhtään itseäni tunnen, niin seuraava olohuone remontti saattaa jo kolkutella oven takana. Sohva on nimittäin sen takiakin jo puoliksi piilossa, koska liimaukset ovat osin tulleet kankaan läpi. Joten olen jo alkanut katsella uutta sohvaa.... ja eihän se siihen ehkä jää. Mutta tapetit pysyvät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti