sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Suuressa Snadissa 2014Tällä kertaa Vantaalle lähdettiin nuoremman pojan ja miehen kanssa, sillä siellähän on valtavan hienot junaradat myöskin esillä. Omaa reissua tämä muutti tosin sillä lailla, että Nukkekotiyhdistyksen näyttely tuli lähinnä juostua läpi - ja kaikkia kukkaroon laitettuja rahoja en ehtinyt käyttää.... Tällainenkin ihme on siis nyt nähty! Mutta toisaalta ostimme nuorisolle hänen ensimmäisen Märklin-merkkisen junaratansa vanhanaikaiselle laskulle, kun käteinen ei enää riittänyt...

Balsaa lähdin ostamaan, mutta pienoismallikaupat eivät olleet ottaneet sitä mukaan - onneksi Lahden nukkariyhdistykseltä sain ostettua korvaavaa materiaalia. Joku arvanneekin Fimojen väristä, että luvassa on  talvella yritelmiä kanttarelleista ja kurpitsoista....


Tämän myyjän nimi jäi minulta pimentoon, mutta hän oli tehnyt ihastuttavia käsitöitä - matossa hieno kiilto (silkkilankaa) ja kaikki valtavan tarkasti tehtyjä. Toivottavasti seuraavillakin messuilla on hänen töitään -ostan varmast lisää - näitä en osaa lainkaan itse tehdä! Matto mennee Huvilan ruokasaliin kuten myös mansikkateemainen pannumyssy.


Kaikki huonekalut ovat Cristian Lundkvistin ale-korista, 3,5euroa kappale. Nämä ovat kiehtovia omassa epätäydellisyydessään. Oranssit ajattelin käyttää Halloween/syksy-asetelmaan  ja näille valkoisille en vielä tiedä pysyvää paikkaa.... Kannun voitin arpajaisista ja leivosvuoat Mirka Saloselta. Metallikupit ovat korucharmeja, mutta ihan täydellisiä!

Pyykkipoikia ostan joka messuilta lisää ja nyt  löytyi myös mäntysuopaa. Olisiko ensi kesänä matonpesupaikka-dioraaman aika?


 Nämä oranssit kalusteet olivat niin houkuttelevat - ajattelin tehdä pöytä-tuoliasetelman syksyiseen henkeen - en vielä tiedä olisko paikkana lyhty vai mikä , mutta jotakin tähän aikaan liittyvää tulee...

Pullanleipomistarpeet myös poimin mukaani muutamaltakin pöydältä.Salaatit ovat saman rouvan tekemiä kuin silkkimattokin.Ja Mirkan pöydältä oli pakko saada omenapora ja kuorija. Luulenpa nimittäin, että Huvilassa leivotaan lähiaikoina omppupiirakkaa samaan aikaan kun esittelen keittiötä!
Halloween on tulossa - Johanna Tiukan kurpitsoista isoimmat paperia tms, mutta todella aidon oloisia


Ja nuo kallot ja lepakot - Pienen Haamun kaupasta!

Metallicharmit takana menevät varmaankin ennustajarouvalle....
Herrahenkilö-nuket ostin tuunattaviksi - Nukkekoti ja lelu myi niitä -50% alennuksella.

Lehdet löytyivät Sirjosen Erjan pöydästä - ihanan pieniä - tekisikö kranssin?


Summa summarum - antoisa reissu - jälleen paljon ideoita kumpusi mieleen odottamaan toteutusta! Ja on muuten leikitty sillä junaradallakin - on tosi hieno!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti