keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Hyvää pääsiäistä!

Hotelliinkin on saapunut pääsiäinen. Se on tällä kertaa koottu suurimmaksi osin  "vanhoista" aarteista, mutta pari uutta juttua on mukana...

Hotellissa on jälleen porukkaa ja pääsiäisen herkkuihin liittyen aamiaishuoneeseen on katettu herkuttelukahvipöytä. Emäntä lupasi lasten(mielisten)  iloksi vielä paistaa tuoretta pullaa ja kuinka kävikään - sillä taisi olla suurin kysyntä.

 Pullat on "itse tehtyjä" - askarreltiin kummitytön kanssa taikataikinasta hiihtolomalla pullia ( tosin minä sain ne vasta nyt valmiiksi asti). Kummasti kesti tuo maalaaminen, lakkaaminen ja "sokerin " ( elikkä suolan, heh) kiinnitys...Tehtiin samalla kerralla muuten mokkapaloja - ja ne ovatkin ainoat omatekemät herkut tässä vitriinissä. Mokkapalat ovat myöskin maalilla värjätystä taikataikinasta tehtyjä - kuivumisen jälkeen vielä kerran maalattuja (pinta), lakattuja ja rakeilla koristeltuja.Hotellivieraat pääsiäiskahvilla!
Rairuoho on korkkiin liimattua ruohomattoa, korkin koristeena ruutunauhaa. Höyhenkranssissa on rautalankapohja, johon kiinnitin ompelulangalla näitä värjättyjä helmikanan höyheniä. Takassa kukkaruukku, jossa asetelma Thaimaasta valmiina tilattuja kukkia.
 Hotellin vastaanottokin on virittäytynyt pääsiäiseen.Virpomisoksat on tehty norjanangervon pienistä oksista maalaamalla pajunkissat ja koristelemalla höyhenillä  ihan perinteiseen tapaan. 
Hotellissa on  vielä viimeisen huoneen siivous kesken.Muut huoneet ovat jo valmiina ja hotellivieraiden  laukut jo huoneissa :

Ai niin, päätin ostaa muutamat verhot valmiina hotelliin, kun ei löytynyt sopivia kankaita kotivarastosta. Tilasin Etsystä Minimaison Miniaturesilta kasan verhoja. Erittäin hyvin tehtyjä ja tulivat nopeasti, Australiasta saakka. Vessoihin tilasin juuri vanhalta työkaverilta virkatut verhot :-)Hotellin olohuoneessa on hieman krumeluurisemmat asetelmat. Ja ovissa ykkösluokkalaisen sanoin vanhanaikaiset numerot.....Olohuoneessa on jotain lyhytkasvuista porukkaa suunnittelemassa peli-iltaa näemmä...

Hyvää pääsiäistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti